KİLİS / ELBEYLİ - Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ile coşkuyla kutlandı.

Başta etkinlik ve tören soumluları olan Gülhan Hür, Yadigar Doğar, Aslı Eskicioğlu, Tuğba Albayındır ve Fatma Parlat hocalarımız olmak üzere tüm öğretmen ve kıymetli öğrencilerimize Cumhuriyet'in 100.Yıl kutlamaları kapsamında verdikleri emek için teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlid-i Nebi haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Mehtap Öztürk'ün hazırlamış olduğu yıl sonu karma sergimiz okulumuz da sergilenmiştir. Sergimiz de emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda düzenlenen tören ile kutlandı. Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlamış; okul müdür yardımcımız M. Alperen KILINÇ'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etmiştir. Öğrencilerimizin okudukları şiirler, koro gösterisi ve dans gösterisi ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlanmıştır. Programımızın ardından uçurtma şenliği düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda hazırlanan törenle çoşkuyla kutlandı. Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp okul müdür yardımcımız M. Alperen Kılınç'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etmiştir. 23 Nisan ile ilgili şiirler okunmuştur. Orotoryo ve koro dinletisinin ardından dans ve zeybek gösterisi ile program sonlanmıştır. Kızılay da 23 Nisan için okulumuzda halat çekme, çuval ve yumurta taşıma yarışması düzenlemiştir.Etkinlik öncesinde çocuklara bayrak, rüzgar gülü ve balon dağıtılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yılı okulumuzda düzenlenen tören ile kutlanmıştır. Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlamıştır. Okul müdür yardıcımız M. Alperen Kılınç'ın  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrencilerin okudukları şiirler ve orotoryo gösterisi ile tören devam etmiştir. Günün anlam ve önemini belirten panomuz törende görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü için program yapılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Ömer ATAŞ günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmıştır. Öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve orotoryo gösterisi ile İstiklal Marşımızın kabulunün 102. yılı kutlanmıştır. Günün anlam ve önemini belirten panomuz programda görevli öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda hazırlanan gösteri ve şiirlerle çoşkuyla kutlanmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrencilerimizin okudukları şiirler, orotoryo çalışması ve koro dinletisi ile 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84.yıldönümünde saygıyla andık. Anma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlamıştır. Öğrencilerin okuduğu şiirler ile devam eden tören yapılan orotoryo ile sonlanmıştır.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda okunan şiirler ve orotoryo gösterisi ile kutlanmıştır. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp okulumuzun müdür yardımcısı M. Alperen Kılınç'ın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etmiştir. Öğrencilerin okudukları şiirler ve orotoryo gösterisi ile Cumhuriyetimizin 99.yılı çoşkuyla kutlanmıştır.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan "Aile Çocuk Eğitim Programı" kapsamında öğrencilere okul psikolojik danışmanlarımızdan Kübra ULUTOPCU "Zorbalığı önlemek ve zorbalıkla mücadele etmek için aktif önlemler" eğitimi vermiştir. Eğitimde akran zorbalığının ne olduğu, zorbalıktaki roller, zorbalığı önlemek için neler yapılabileceği ve zorabalıkla nasıl mücadele edileceği örnekler ile anlatılırken öğrencilerinde aktif katılımı sağlanmıştır.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan "Aile Çocuk Eğitim Programı" kapsamında verilecek eğitimler için velilere davet mektubu gönderilmiştir. Eğitim günlerinde okul psikolojik danışmanlarımızdan Şule SARITAŞ BOZGAÇ velilere "Gençlik ve ergenlik dönemi, sorunları, özellikleri, davranış bozuklukları ve çözümleri" konusunda eğitim vermiştir. Velilerin eğitime aktif katılımını sağlamak için öğrenciler üzerinden örnekler verilmiştir. Eğitimin sonunda velilere memnuniyet anketi uygulanmış ve katılım belgeleri verilmiştir.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından planlanan "Aile Çocuk Eğitim Programı" kapsamında verilecek eğitimler için velilere davet mektubu gönderilmiştir. Eğitim günlerinde okul psikolojik danışmanlarımızdan Kübra ULUTOPCU velilere "Aile içi şiddet, şiddeti önleme ve şiddetle mücadele" konusunda eğitim vermiştir. Velilerin eğitime aktif katılımını sağlamak için örnek olay yönteminden yararlanılmıştır. Eğitimin sonunda velilere memnuniyet anketi uygulanmış ve katılım belgeleri verilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda hazırlanan etkinliklerle kutlanmıştır. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayıp ingilizce öğretmenlerimizden Emine Yıldırım'ın  yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etmiştir. Öğrencilerin okuduğu şiirler, hazırlamış oldukları dans gösterisi, koro çalışması ve jimnastik gösterisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkuyla kutlanmıştır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlenen resim yarışmasında birinci olan öğrencimize okul müdürümüz M. Umut Eskicioğlu'nun hediyesini vermesiyle törenimiz sonlanmıştır.